INSCRIE INITIATIVA TA SI POTI CASTIGA UN PREMIU

In 2017 EUROPEAN MOBILITY WEEK are ca tema de mobilitate curata, comuna si inteligenta, asa cum este surprinsa de sloganul „Sharing gets you further". Folosind forme comune de transport, putem reduce costurile si diminua amprenta de carbon. Totodata, unul dintre marile beneficii este ca putem intalni oameni noi si astfel, transformam orice calatorie intr-o experienta memorabila. In 2017, EUROPEAN MOBILITY WEEK invita toti angajatii administratiei publice, organizatiile non-guvernamentale si private, institutiile scolare, cat si publicul larg sa experimenteze beneficiile mobilitatii comune.

CINE POATE PARTICIPA?

PRIMARII
INSTITUTII DE INVATAMANT
ONG-uri
COMPANII

CUM MA INSCRIU?

Inscrie initiativa ta aici, accesand unul din butoanele de mai jos si apoi pe site-ul www.mobilityweek.eu in sectiunea dedicata tie !
[ Pentru primarii, acceseaza zona albastra, iar pentru scoli, ONG-uri sau companii, acceseaza zona galbena. ]
none

SAPTAMANA EUROPEANA A MOBILITATII, ofera oamenilor oportunitatea de a medita asupra adevaratei utilitati a strazilor din orase si de a dezbate solutii concrete de combatere a anumitor provocari, precum poluarea aerului si poluarea fonica, ambuteiajele, accidentele de circulatie si problemele de sanatate. Comisia Europeana a stabilit doua obiective majore pentru mobilitatea urbana: eliminarea treptata a autoturismelor care folosesc carburanti traditionali din orase pana in anul 2050 si trecerea la o logistica urbana cu zero emisii in marile orase pana în anul 2030.

Contact

Adresa : Strada Clucerului, nr. 82B, sector 1, Bucuresti, 011368

Telefon : 0727.811.981

Email : comunicare@apt.ro